У Києві перед судом постане чоловік, який пограбував незнайомця

Зловмисник зустрівся з потерпілим під приводом купівлі у нього мобільного телефону, натомість втік із ґаджетом, як тільки він опинився у нього в руках. Поліцейські затримали підозрюваного та довели його причетність до злочину. За грабіж, скоєний в умовах воєнного стану, чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

На початку липня до столичної поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що поруч з будинком на вулиці Володимира Сосюри його пограбував невідомий. Заявник розповів правоохоронцям, які прибули на виклик, що на сервісі оголошень домовився з незнайомцем про продаж мобільного телефону. Після того, як потерпілий передав «покупцю» ґаджет нібито для огляду, він втік у невідомому напрямку. Слідчо-оперативна група задокументувала злочин і поліцейські розпочали пошук зловмисника.
Провівши комплекс розшукових заходів, оперативники 2-го відділу поліції Дніпровського управління поліції встановили особу підозрюваного й затримали його неподалік від місця проживання. Порушником виявився уродженець міста Києва, 2003 року народження, який у минулому вже мав проблеми з законом через скоєння крадіжок.

Наразі слідчі завершили досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Матеріали справи разом із обвинувальними актом скеровано до суду для розгляду по суті. Зловмиснику загрожує до десяти років в’язниці.

Відділ комунікації поліції Києва

Оксана Ліщук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии