У Деснянському районі Києва викрили серійну крадійку одягу

Жінка обікрала три магазини і намагалася втекти. За вчинений злочин їй загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Черговий Деснянського управління поліції отримав повідомлення про крадіжку із магазинів одягу на вулиці Гната Хоткевича. Охорона крамниці затримала жінку, а для документування події виїхала слідчо-оперативна група.

Зі слів дільничного офіцера Деснянського управління поліції Олександра Гомона, на записах із камер відеонагляду з двох магазинів видно, як підозрювана зайшла у примірочну з речами, а вийшла без них:

«Жінка протягом години викрала речі з трьох магазинів. Охоронці третього бутіка зупинили зловмисницю і викликали поліцейських. Правоохоронці виявили та вилучили у 37-річної уродженки Керчі товар на суму близько 2000 гривень.

У Деснянському районі Києва викрили серійну крадійку одягу


Фігурантку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Місяць тому жінку засудили до одного року ув’язнення за аналогічний злочин.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції фігурантці оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии