Водна поліція попередила завдання збитків державі на суму понад 112 мільйонів гривень

Результатом превентивної роботи регіональних підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки Нацпроліції є вилучення транспортних та плавзасобів, а також незаконних знарядь вилову, що унеможливило завдання масштабних збитків державі. Про це сьогодні, 23 серпня, повідомив Голова Національної поліції Сергій Князєв під час розширеного засідання колегії Міністерства внутрішніх справ.

Глава Нацполіції зазначив, що наразі триває активна розбудова Управління організації діяльності підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки.У липні цього року водна поліція розпочала превентивне відпрацювання узбережжя Чорного та Азовського морів.
Водна поліція попередила завдання збитків державі на суму понад 112 мільйонів гривень

«Результатом роботи 13 підрозділів в 11 областях є вилучення 37 транспортних та 159 плавзасобів. Окрім цього, водні поліцейські вилучили 5,8 тисяч знарядь незаконного вилову і таким чином попередили завдання збитків державі на суму понад 112 мільйонів гривень», – зазначив Сергій Князєв.

Він також повідомив, що лише під час відпрацювання Херсонщини у липні-серпні цього року вилучено та повернуто до природного середовища біоресурси, орієнтовна вартість яких склала близько 70 мільйонів гривень.

Крім того, поліцейські задокументували протиправну діяльність директора рибного господарства та екології моря, який спільно з іншими посадовцями організував схему незаконного заволодіння біоресурсами в акваторії Азовського моря. 21 серпня, у результаті проведених 13 обшуків вилучено 258 тон виловленої риби.

Нагадаємо, нещодавно лише упродовж ночі водна поліція на Херсонщині попередила завдання збитків державі на понад 2 млн гривень.

Департамент комунікації Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии