Столичні оперативники спільно зі слідчими викрили іноземця у збуті канабісу у Деснянському районі

З оселі чоловіка правоохоронці вилучили 300 грам розфасованої наркотичної речовини. Правоохоронці повідомили йому про підозру. За скоєне фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Столичні оперативники спільно зі слідчими викрили іноземця у збуті канабісу у Деснянському районі


Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю у м. Києві Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції спільно зі слідчими Деснянського управління поліції задокументували незаконну діяльність іноземця.

Як розповів слідчий Деснянського управління поліції Віталій Довгун, правоохоронці затримали 50-річного наркоділка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та за його місцем мешкання провели обшук:

«Ми встановили, що чоловік у квартирі зберігав наркотики, а потім збував їх мешканцям Деснянського району столиці. В оселі ми виявили та вилучили п’ять скляних банок та 26 зіп-пакетів з речовиною рослинного походження зеленого кольору та електронні ваги. Згідно висновку експерта це – канабіс, загальною масою 300 грамів. За цінами "чорного" ринку вартість вилученого становить 75 000 гривень».



На даний час слідчі Деснянського управління поліції за процесуального погодження Деснянського окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх. Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Слідчий звернувся з клопотанням до суду про обрання фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва

Федоровська Наталія

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии