«Кожен злочин росії проти України детально документуємо – світ має знати, що переживають українці», - столичний слідчий Іван Негуриця

Від слідчого до начальника відділення - це кар’єрний шлях майора поліції. За 13 років у слідчому підрозділі правоохоронець скерував до суду близько 300 кримінальних проваджень, одні з найскладніших – три організовані злочинні групи.

Слідчий – професія за покликанням - вважає заступник начальника відділу поліції № 2-начальник слідчого відділу Іван Негуриця. У послужному списку Івана Негуриці тринадцять років роботи у слідчому підрозділі. У 2014 році війна внесла корективи у життя правоохоронця. Протягом року працював у місті Торецьк, де документував злочини рф та ніс службу на блок-постах. Потім перевівся на службу до столиці, де продовжив свою кар’єру.
«Кожен злочин росії проти України детально документуємо – світ має знати, що переживають українці», - столичний слідчий Іван Негуриця


«Я – горлівчанин, на Донеччині розпочався мій службовий шлях. З 2009 року почав працювати слідчим. За роки роботи у слідчому підрозділі скерував до суду близько 300 кримінальних проваджень. Я разом із колегами затримав десятки зловмисників, вилучив кілограми наркотиків і припинив діяльність кількох нарколабораторій. Завдяки кропіткій та старанній роботі завершив розслідування відносно трьох організованих злочинних груп, які займались збутом наркотиків у особливо великих розмірах», - розповідає правоохоронець.


Наш колега каже, що слідчі розслідують найскладніші кримінальні провадження:
«Нещодавно разом з колегами вилучив кокаїн на 3,5 мільйона гривень. Ми затримали наркобізнесмена та за місцем його мешкання вилучили близько 500 грамів кокаїну, пристрій для відстрілу гумових куль та близько 200 000 гривень», -додав Іван Негуриця.



Майор поліції Іван Негуриця працює, не рахуючись з особистим часом та разом з тим встигає приділити увагу та допомогти молодим співробітникам. Правоохоронець бажає своїм колегам легких справ, оптимізму, невичерпної енергії, мудрості у нелегкій праці та нових професійних здобутків.



Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии