Миколаївські правоохоронці скерували до суду справу відносно місцевого мешканця за публічну підтримку дій армії рф

Викрили та отримали докази причетності 59-річного чоловіка до колабораційної діяльності дізнавачі Миколаївського районного управління спільно з прокуратурою міста. Нині за свої протиправні дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 15 років.

- У ході розслідування правоохоронці встановили, що під час воєнного стану чоловік за допомогою свого мобільного телефону створив сторінку в одній із соціальних мереж, де поширював пости на підтримку рішень і дій рф та заперечував її збройної агресії проти України, - розповідає керівник відділу дізнання ГУНП Денис Чуб.

20 червня поліцейські повідомили про підозру миколаївцю за фактом ч. 1 ст. 111-1 (Колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

28 червня дізнавачі завершили розслідування та направили кримінальне провадження до окружної прокуратури м. Миколаєва, яка скерувала обвинувальний акт до суду для розгляду по та прийняття рішення згідно з нормами чинного законодавства.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии