У столичному метрополітені правоохоронці затримали пасажира з наркотиками

Поліцейські вилучили у чоловіка 138 згортків з метадоном. Слідчі повідомили йому про підозру. Тепер чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Під час патрулювання на станції метро «Вокзальна» правоохоронці зупинили пасажира, який помітно нервував та поводив себе підозріло. При здійсненні поверхневої перевірки поліцейськими було виявлено 138 згортків наркотичної речовини.
У столичному метрополітені правоохоронці затримали пасажира з наркотиками


На місце події виїхала слідчо-оперативна група та зафіксувала подію, а вилучене було відправлено на експертизу, в ході якої встановлено, що це - метадон.

Правопорушником виявився уродженець Кіровоградщини, 2002 року народження. Його було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчими слідчого відділу управління поліції в метрополітені за погодженням із прокурорами Подільської окружної прокуратури фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання та зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Сич

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии