«У Києві оперативники затримали наркокур’єра, який відправляв «товар» по всій Україні», - начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк

У приміщенні поштового відділення слідчі вилучили у зловмисника 150 грамів розфасованого канабісу. Крім того, у ході невідкладного обшуку за місцем мешкання фігуранта правоохоронці вилучили 2 кілограми канабісу та галюценогенні гриби. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

«У Києві оперативники затримали наркокур’єра, який відправляв «товар» по всій Україні», - начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк


Співробітники карного розшуку столичного главку спільно із оперативниками Шевченківського управління поліції та за процесуального керівництва окружної прокуратури міста Києва затримали раніше судимого за незаконний обіг наркотичних речовин 26-річного киянина, який розповсюджував заборонені речовини через поштові відділення.



Начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк повідомив, що у ході досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник відправляв посилки з наркотиками по всій Україні:

«Наркоділок заздалегідь купував банки із вмістом машинної пасти, у які потім пакував канабіс. У ході поверхневої перевірки ми виявили та вилучили у «кур’єра» 11 коробок з 150 грамами розфасованого наркотику та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім того, під час невідкладного обшуку в орендованій квартирі фігуранта вилучили ще 2 кілограма канабісу, близько 400 грамів галюценогенних грибів, пігулки екстазі та 26 кексів з вмістом наркотику».



За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Слідчі за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии