Служити, захищати і допомагати: на деокупованій території Київщини запрацювала ще одна поліцейська станція

Сьогодні, 24 червня, у Димерській громаді запрацювала поліцейська станція. Відтепер громада стане більш безпечнішою і захищеною. Поліцейська станція розташована у селі Катюжанка по вулиці Кичигіна, 5А. На службу в громаду заступив лейтенант поліції Дмитро Бондаренко, який під час бойових дій допомагав з евакуацією мирного населення громади, сприяв військовим та разом з волонтерами надавав гуманітарну допомогу.

[/b]
«Черговий проєкт реалізований вже на деокупованій території. Саме Димерська громада не з чуток знає, що таке війна, бо ці території були окуповані ворогом, і люди бачили окупантів в обличчя. Поліцейська станція – це ще один крок у забезпеченні захищеного простору для громадян. Завдання в нас одне – створити безпечну, квітучу, європейську Україну», - зазначив Андрій Нєбитов.
Начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов подякував голові громади Володимиру Підкурганному за довіру і співпрацю.
Також за зразкове виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану, особисту відвагу під час захисту життя і безпеки громадян, наказом Голови Національної поліції України Ігоря Клименка присвоєно спеціальне звання "майор поліції" поліцейському офіцеру Іванківської громади Андрію Дорошенку.

Безпека громадян є ключовим пріоритетом роботи Національної поліції України.
Поліцейські Київщини продовжують оберігати та захищати!
[b]Відділ комунікації поліції Київської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии