Слідчі поліції Харкова відкрили кримінальне провадження за фактом обстрілів Індустріального району: є загиблі та поранені

Вдень 21 червня снаряди російської армії влучили у житлові будинки мирних громадян та комерційні будівлі. Жодних військових об’єктів на вказаній території не розташовано.

Слідчі поліції Харкова відкрили кримінальне провадження за фактом обстрілів Індустріального району: є загиблі та поранені


На місце події виїжджали керівництво ГУНП в Харківській області та територіального підрозділу поліції, слідчо-оперативна група.


В ході огляду поліцейські виявили та вилучили уламки снаряда. Попередньо встановлено, що це - боєприпас від РСЗВ «Ураган». Вилучене направлене на експертне дослідження.



Внаслідок обстрілу громадяни отримали поранення, кількох госпіталізували до медичних установ з мінно-вибуховими травмами. Також є загиблі - віком від 35 до 85 років.


Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років тюремного ув’язнення або довічне позбавлення волі.



Відділ комунікації поліції Харківської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии