Всі один за одного — девіз родини Селезньових, до якої з нагоди Дня батька завітали столичні поліцейські

Правоохоронці разом зі співробітниками служби у справах дітей та сім’ї Дніпровського району подякували голові сімейству Максиму за сумлінне виконання батьківських обов’язків. Чоловік самостійно виховує трьох дітей і робить усе можливе, щоби діти почувалися щасливими.
З нагоди Дня батька ювенальні поліцейські Дніпровського управління поліції спільно із працівниками Служби в справах дітей та сім’ї відвідали дружню родину Селезньових, у якій батько Максим самостійно виховує 15-річну донечку Валерію, а також двох синів — 12-річного Миколу та 6-річного Матвія. Чоловік є чудовим прикладом люблячого батька, який зумів стати справжнім другом для своїх дітей.

Всі один за одного — девіз родини Селезньових, до якої з нагоди Дня батька завітали столичні поліцейські


«Ми всіляко підтримуємо цю дружню родину, а також запрошуємо на пізнавально-розважальні заходи, які проводяться за участю столичних поліцейських. З нагоди Дня батька ми вирішили подякувати голові сімейству Максиму за сумлінне виконання батьківських обов’язків та вагомий внесок у виховання своїх дітей», — розповіла ювенальна поліцейська Юлія Євченко.



Правоохоронці потішили свою підшефну родину смаколиками та фруктами, а також приємно провели час, спілкуючись із дітьми та їхнім батьком. Максим підтримує хобі доньки Валерії, яка займається танцями, а також пишається спортивними успіхами Миколи, який ходить на футбол. А найменший Матвій дуже любить гратися зі старшими сестрою та братом, і щовечора поспішає розповісти татові про всі свої пригоди та нові відкриття.



«Нам було дуже приємно провести час із родиною Селезньових. З першого погляду на них стає зрозумілим, чому їхнім девізом є вислів: «один за всіх, всі за одного». Любов та взаємопідтримка — це фундамент, на якому будується кожна щаслива сім’я і вони це доводять на власному прикладі», — додали ювенальні поліцейські Інна Тютюнник та Сергій Новосад.



Чоловік впевнений у своїх силах і найголовніше — у своїх дітях. А щасливі очі Валерії, Миколи та Матвія є для нього найкращим подарунком.
Відділ комунікації поліції Києва

Оксана Ліщук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии