У Запорізькій області поліцейські встановили особу "мінера" відділу поліції

Працівники Бердянського відділу поліції встановили особу чоловіка, який телефоном повідомив про мінування відділу поліції. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

21 серпня близько 23:10 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області зателефонував чоловік та повідомив, що він замінував відділ поліції.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехніки та кінологи. Під час ретельної перевірки будівлі та прилеглої території вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Співробітники кримінальної поліції провели комплекс слідчо-оперативних заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився мешканець Бердянська 1965 року народження. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.
Нагадаємо, що 20 серпня в Запоріжжі поліцейські встановили особу «мінера» відділення поліції.

Відділ комунікації ГУНП в Запорізькій області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии