Оркестр поліції Хмельницької області зіграв благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Серед бійців батальйону, які зараз перебувають у самому вирі війни на сході, і керівник та соліст оркестру Віктор Шайда разом зі своїми синами. Хлопці у перші дні війни пішли у військкомат добровольцями.

Оркестр поліції Хмельницької області зіграв благодійний концерт на підтримку ЗСУ


Музиканти об’єдналися з волонтерами ГО Мистецька сотня "Гайдамаки", щоб зібрати допомогу бійцям хмельницького 19 Окремого стрілецького батальйону ЗСУ. З початком війни до лав цього новоствореного батальйону вступило чимало і колишніх правоохоронців та пенсіонерів ОВС.



Одним із перших прийшов до військкомату і керівник та соліст поліцейського оркестру Віктор Шайда. І не сам, а з двома своїми синами, адже хлопців він виховав так, що навіть не стояло питання — йти чи не йти.



Віктор, без перебільшення, унікальна людина. Ще з 2014 року він сам став волонтером Мистецької сотні «Гайдамаки» і провів сотні концертів на підтримку ЗСУ. Разом з поліцейським оркестром та колегами-митцями неодноразово їздив в зону ООС, де виступав як перед військовими, так і перед місцевими жителями. А коли почалось повномасштабне вторгнення — без вагань змінив мікрофон на автомат.




Нещодавно підрозділ, в якому служить Віктор, потрапив під потужний обстріл. Хлопці зазнали чималих матеріальних втрат. І ми вирішили їх підтримати та провести серію благодійних концертів, — зазначила Марина Українець, волонтерка ГО Мистецька сотня «Гайдамаки».

Ми дякуємо хмельничанам та гостям міста, що підтримали нашу ініціативу. Разом до перемоги!
Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии