Слідчі Нацполіції розслідують понад 16,3 тисяч кримінальних проваджень за фактами вчинення злочинів військовослужбовцями рф

Про це повідомив начальник Департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції України Олексій Сергєєв під час брифінгу в «Укрінформі».

Слідчі Нацполіції розслідують понад 16,3 тисяч кримінальних проваджень за фактами вчинення злочинів військовослужбовцями рф
Олексій Сергєєв наголосив, що підрозділи Національної поліції спільно з іншими правоохоронними органами та силами оборони проводять заходи для забезпечення національної безпеки і документування злочинів російської федерації:

«Нацполіція здійснює фіксацію злочинів, вчинених в умовах воєнного стану, в першу чергу військовослужбовцями рф та їх пособниками. Найбільше розслідується проваджень за фактами порушення законів та звичаїв війни – 11740, 4088 тисячі – за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, 669 - за колабораційну діяльність».

Разом з тим триває робота поліцейських на блокпостах - вдалося встановити 230 осіб, які перебували в розшуку, 1,5 тисячі осіб, які можуть бути причетні до диверсійної та колабораційної діяльності. Встановлено майже 500 транспортних засобів, які перебували в розшуку.

[img]https://www.youtube.com/embed/X1EbA7f508w?rel=0[/img]

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии