Ювенальні поліцейські Києва потурбувались про двійнят з Маріуполя, батько яких загинув під час обстрілів

Двоє дівчаток змушені були покинути рідне місто через бойові дії. Поліцейські перейнялись долею дітей та нині спільно із соціальною службою допомагають їм облаштуватись у столиці. Місцезнаходження мами сестер після обстрілів досі невідоме.

Поліцейським Дарницького управління поліції стало відомо про те, що з Маріуполя до однієї із столичних шкіл прибули двоє дівчат. У сестер загинув батько, тож вони були змушені виїхати у безпечне місце. Заступник директора школи повідомила про діток ювенальним інспекторам, аби допомогти їм влаштувались у Києві.

Ювенальні поліцейські Києва потурбувались про двійнят з Маріуполя, батько яких загинув під час обстрілів


Як розповів начальник сектору ювенальної превенції Дарницького управління поліції Олександр Міщенко, правоохоронці зустрілись з родичкою дітей, у якої вони тимчасово проживали:

«Двійнята, 2005 року народження, раніше жили в місті Маріуполь. Після того, як російські війська розпочали бойові дії на території міста, дітки були вимушені покинути дім, адже їх батька вбили, а матір ще у 2007 році була позбавлена батьківських прав і після обстрілів досі невідомо її місце перебування. Під час спілкування з тіткою дітей ми встановили, що вона не може забезпечити для них відповідні умови проживання».


На даний час завдяки піклуванню педагогів школи, поліцейських та соцпрацівників двійнята забезпечені усіма необхідними речами та перебувають у медичному закладі. Найближчим часом Служба у справах дітей буде вирішувати питання щодо майбутньої долі сестричок.
Відділ комунікації поліції Києва
Марія Агапова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии