У Києві спецпризначенці затримали жінку за збут наркотиків у Дарницькому районі

Під час поверхневого огляду у фігурантки виявили амфетамін та марихуану. Жінці повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Їй загрожує до десяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

Під час патрулювання території Дарницького району на вулиці Тепловозній співробітники полку поліції особливого призначення № 1 виявили жінку, у якої при собі були наркотики. Це - жителька Київської області, 1983 року народження.

У Києві спецпризначенці затримали жінку за збут наркотиків у Дарницькому районі


Як розповів заступник начальника слідчого відділу Дарницького управління поліції Тарас Платок, під час поверхневого огляду слідчий виявив та вилучив у жінки 20 грам амфетаміну та марихуани:

«Згідно із висновком експертизи вилучене – наркотичний засіб марихуана та психотропна речовина амфетамін. У мобільному телефоні жінки ми виявили переписки з клієнтами щодо продажу наркотиків. Встановлено, що правопорушниця збувала «товар» з рук в руки. Її затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».



За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне зберігання та збут наркотичних засобів. Правопорушниці повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їй загрожує від шести до десяти років позбавлення волі.
Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии