У столиці поліцейські затримали чоловіка за крадіжку з автомобіля

Порушник каменем розбив скло автівки та викрав сумку з грошима та іншими цінними речами. Однак уникнути кримінальної відповідальності завадили поліцейські, які затримали його «по гарячих слідах». За скоєний злочин крадію загрожує до восьми років ув’язнення.

Повідомлення про крадіжку до поліції Києва надійшло від потерпілого. Чоловік повідомив, що у його автівці розбили скло і викрали сумку. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

На місці правоохоронці зясували, що неподалік від автостоянки у столичній Пущі-Водиці чоловік припаркував своє авто «Сузукі», а коли повернувся помітив, що переднє скло автівки розбите та зникла сумка, в якій знаходились його речі.

Слідчий Оболонського управління поліції Ігор Левчишин розповів, що у ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника:

«Опитавши ймовірних свідків та переглянувши записи з камер спостереження, ми відстежили маршрут руху порушника та встановили автомобіль «Славута», на якому він пересувався. Ми з’ясували, що напередодні фігурант припаркував свій автомобіль позаду автівки потерпілого. Згодом зловмисник підійшов до авто «Сузукі», розбив переднє пасажирське скло та викрав з салону сумку, в якій знаходились речі власника – наручний годинник, зарядний пристрій, 400 гривень та карта киянина».

У столиці поліцейські затримали чоловіка за крадіжку з автомобіля


Поліцейські затримали крадія у Київській області. Правопорушником виявився неодноразово судимий за вчинення тяжких злочинів уродженець Дніпропетровської області, 1963 року народження. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Оболонського управління поліції Києва за процесуального погодження із окружною прокуратурою оголосили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.



Наразі перевіряється причетність фігуранта до аналогічних злочинів у Києві та області.

Відділ комунікації поліції Києва

Мар’яна Тимощук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии