На Донеччині поліцейські офіцери громади евакуюють з-під Слов’янська родини з дітьми

Дві сім’ї з 5 дітьми вже у безпеці, на них чекає житло та все необхідне. Люди були змушені залишити рідні домівки у смт Черкаське через наступ росіян. Саме на Слов’янському напрямку ворог веде найжорсткіші бої. Порятунок організували поліцейські офіцери громади. Крім того, правоохоронці доставили до селищ на лінії фронту хліб.

На Донеччині поліцейські офіцери громади евакуюють з-під Слов’янська родини з дітьми


Окупанти щодня атакують населені пункти поблизу Слов’янська - ракетами та артилерією. Для маленького Ростислава, його брата та сестрички, найстрашніше вже позаду. Ще декілька днів тому родина не думала виїжджати. Але коли російські снаряди поцілили неподалік, батьки зателефонували офіцеру своєї громади з проханням допомогти в евакуації. Їхні сусіди з двома дівчинками теж вирішили виїхати.

На двох службових авто поліцейські Черкаської громади евакуювали 9 чоловік. Від волонтерської організації кожен отримав «дорожній набір»: засоби гігієни, воду та їжу на декілька днів. Врятованих громадян доставили до пункту збору переселенців, звідки за їхнім бажанням доправлять до ЄС.

Безпечно та швидко евакуюватися мешканцям невеликих сіл допомагає поліція, яка збирає громадян з адрес і відвозить до евакуаційних автобусів.

Також правоохоронці взяли на себе обов’язок доставляти гуманітарну допомогу. Того ж дня вони забезпечили хлібом пів сотні сімей з Новомиколаївки – села, яке розташоване за декілька кілометрів від зони бойових дій.







Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии