«Знайомимо дітей з професіями, котрі дали нам багато героїв за час війни», - начальник відділу ювенальної превенції поліції Києва Яна Цимбал 

Правоохоронці столиці організували інтерактивний дитячий квест на тему «Відгадай професію», до якого долучились співробітники різних профільних служб поліції Києва та рятувальники ДСНС. Малеча з цікавістю виконувала завдання та брала участь у вікторинах, а у відповідь отримувала солодощі та презентацію кожної спеціальності.

«Знайомимо дітей з професіями, котрі дали нам багато героїв за час війни», - начальник відділу ювенальної превенції поліції Києва Яна Цимбал 
Сьогодні, 6 червня, ювенальні поліцейські столичного главку спільно із працівниками відділу криміналістичного забезпечення слідчого управління, співробітниками вибухотехнічної та кінологічної служби, представниками управління поліції охорони та співробітниками Державної служби з надзвичайних ситуацій провели для діток віком від 8 до 13 років квест «Відгадай професію». Дітлахи з радістю виконували всі поставлені перед ними завдання та щиро раділи власним успіхам.
Очільниця відділу ювенальної превенції столичного главку Яна Цимбал розповіла, що поліцейські намагаються частіше проводити подібні заходи, адже навчати дітей новому та відкривати перед ними світ професій - одне із завдань кожного дорослого:
«Ми будуємо світогляд дітей в залежності від власного світосприйняття. Але потрібно пам’ятати, що ми можемо лише запропонувати дитині щось та дати можливість обрати той варіант, який їй до вподоби. Ось і сьогодні ми вирішили залучити малечу до ігрового квесту та розповісти їм про роботу правоохоронців та рятувальників. Адже ці професії дали нам багато героїв за час війни».
Поліцейські розмістили в одному зі столичних парків різні локації, де демонстрували роботу профільних служб. Експерти-криміналісти продемонстрували справжню лабораторію: показали діткам, як беруться відбитки пальців та дали їм можливість особисто прийняти участь в експерименті із вилучення фальшивих грошей. В свою чергу вибухотехніки продемонстрували, як можуть виглядати вибухонебезпечні предмети. Спеціалісти кінологічної служби разом зі своїми чотирилапими помічниками ознайомили із прийомами, якими володіють поліцейські собаки: пошук небезпечних предметів, речовин та виконання команд. А співробітники ДСНС нагадали дітлахам основні правила пожежної безпеки, продемонстрували як працює вогнегасник та інші спеціальні предмети для ліквідації полум’я.
Наприкінці заходу малеча отримала солодкі подарунки. Дітки залишились дуже задоволеними і окрему вдячність висловили співробітниці управління поліції охорони, яка зацікавила їх різними загадками та цікавими завданнями квесту. Всі дітлахи щиро раділи проведеному часу разом із правоохоронцями.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии