На Тернопільщині викрили сільського голову в корупційних схемах видачі землі

Затримали посадовця оперативники управління захисту економіки в Тернопільській області, слідчі слідчого управління поліції області за процесуального керівництва обласної прокуратури під час одержання неправомірної вигоди.

На Тернопільщині викрили сільського голову в корупційних схемах видачі землі


Правоохоронці встановили, що сільській голова за певну грошову винагороду допомагав громадянам, які звернулися з відповідною заявою до сільської ради, безперешкодно отримувати земельні ділянки. У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 КК України, було задокументовано факт вимагання посадовцем 20 тисяч гривень неправомірної вигоди. А саме, винесення на сесію сільської ради заяви та подальше позитивне вирішення питання про надання в оренду земельної ділянки для ведення підприємницької діяльності.



У вівторок, 20 серпня, оперативники управління захисту економіки в Тернопільській області, слідчі слідчого управління поліції Тернопільщини за процесуального керівництва обласної прокуратури затримали сільського голову в службового кабінету та вилучили отриману ним «винагороду».



Останнього затримано порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення про підозру.
Наталія Калиновська,

Департамент захисту економіки
Національної поліції України

тел. довіри(098) 103-96-59

[email protected]

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии