Виготовляти та збувати психотропи не заважали навіть обстріли – поліцейські Донеччини викрили наркозбувача

37-річний уродженець Луганська обладнав будинок у м. Краматорськ під нарколабораторію. Заборонені речовини збував через власний Телеграм-канал. За попередніми підрахунками, в разі збуту вилучених у дилера наркотиків і психотропів він міг отримати понад 800 тисяч гривень прибутку.

Інформацію про незаконну діяльність мешканця м. Краматорськ, що на Донеччині, отримали оперативники територіального управління боротьби з наркозлочинністю. Поліцейські встановили, що правопорушник обладнав у будинку за місцем мешкання нарколабораторію, де власноруч виготовляв психотропну речовину «Альфа-PVP». Для продажу психотропу він створив канал у месенджері Телеграм, де пропонував своїм «клієнтам» власний товар та інші види заборонених речовин, які замовляв гуртовими партіями через Інтернет. Збував наркотики та психотропи через закладки, отримуючи кошти за замовлення на електронний гаманець.

Виготовляти та збувати психотропи не заважали навіть обстріли – поліцейські Донеччини викрили наркозбувача


Оперативники вилучили у чоловіка пакунки з «Альфа-PVP» та «шишками» канабісу. А під час обшуку за місцем його мешкання – лабораторне обладнання, 30 літрів прекурсорів та ємність з «Альфа-PVP».



Приблизна вартість вилучених наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів за цінами «чорного» ринку становить понад 800 тис. грн.


Вилучене направлено до Дніпропетровського НДЕКЦ МВС України для проведення експертних досліджень.



За вказаним фактом слідчі Краматорського районного управління поліції розслідують кримінальне провадження, розпочате за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.



Після надходження результатів експертного дослідження буде вирішуватися питання про додаткову кваліфікацію дій зловмисника.



Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Краматорська окружна прокуратура.

Департамент боротьби з наркозлочинністю

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии