Столичні оперативники затримали чоловіка за зберігання арсеналу зброї та боєприпасів

Під час невідкладного обшуку за місцем мешкання фігуранта слідчі вилучили гранатомет, автоматичну зброю, пістолети, набої, гранати та запали до них. Йому загрожує до семи років тюремного ув’язнення.

У ході реалізації оперативної інформації працівники кримінальної поліції відділу поліції № 1 Святошинського управління поліції викрили уродженця Хмельницької області у незаконному зберіганні зброї та боєприпасів. Слідчо-оперативна група задокументувала злочин.

Столичні оперативники затримали чоловіка за зберігання арсеналу зброї та боєприпасів


Як розповіла слідча Святошинського управління поліції Наталія Баженова, за місцем проживання чоловіка на вулиці Садовій поліцейські провели невідкладні слідчі дії:
«У ході обшуку помешкання ми виявили автомат системи Калашникова та 4 магазини до нього, три корпуси гранати РГД-5, корпус гранати Ф-1, чотири запали УЗГРМ-2, пневматичний пістолет, а також 150 набоїв калібру 5,45, 92 набої калібру 7,62, реактивну протитанкову гранату РПГ-22, а також рослинну речовину, ймовірно, канабіс. Усі заборонені предмети та речовини вилучили для проведення відповідних експертиз, а раніше не судимого 42 річного фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».
Слідчими слідчого відділу Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України - незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами. За погодженням із Святошинською окружною прокуратурою фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Мельник

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии