На Київщині запрацювали нові поліцейські станції в населених пунктах, де тривали бойові дії 

20 травня запрацювали поліцейські станції у Немішаївській, Білогородській та Борщагівській громадах. Відтепер на службу тут заступатимуть офіцери громад, які отримали сертифікати про завершення навчання, помпові рушниці та ключі від службових авто.

[/b]

[b]


«Населені пункти Бучанського району тривалий час знаходились в окупації і найбільше постраждали від дій російських агресорів, саме тому відновлення роботи правоохоронців на цій території є вкрай важливим для громади. Навіть під час воєнного стану ми будемо продовжувати створювати заходи безпеки для людей, аби вони почували себе захищеними» – заявив очільник поліції Київщини.

Під час відкриття поліцейських станцій Андрій Нєбитов вручив головам громад листи-подяки та подякував за співпрацю. Відтепер поліцейські офіцери громад будуть оберігати та захищати спокій місцевих жителів аби кожен почував себе у безпеці.
«Щиро вдячний головам територіальних громад, депутатському корпусу і усім місцевим жителям, які підтримали цю ініціативу. Поліцейські і надалі допомагатимуть громадянам, будуть підтримувати та захищати. Лише спільними зусиллями можна створити безпечне середовище для життя» – зазначив Андрій Нєбитов.
Немішаївська громада стала першою громадою на деокупованих територіях, у якій відкривається нова поліцейська станція. В громаді буде служити лейтенант поліції Димитрій Деркач.
Борщагівська територіальна громади неодноразово обстрілювалась ворожими снарядами під час активних бойових дій на Київщині, тому підвищення рівня захищеності нині ключовий фактор для місцевих жителів. Сюди на службу заступив майор поліції Василь Хорошковський. Станція знаходиться в селі Софіївська Борщагівка.
Поліцейським офіцером Білогородської громади став капітан поліції Дмитро Літовченко. Він працюватиме в селі Білогородка.
Сьогодні спільними зусиллями правоохоронців та громади зроблено ще один важливий крок до реалізації впровадження безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади». Відтепер наші офіцери забезпечуватимуть правопорядок на своїй території 24/7.
Відділ комунікації поліції Київської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии