Поліцейські офіцери громади разом із волонтерами доставили гуманітарну допомогу 300 родинам Краматорського району

Правоохоронці допомогли розвезти продуктові набори у населені пункти, що зазнають постійних обстрілів з боку окупаційних військ. Тільки за один день допомогу змогли отримати сотні сімей з Миколаївської та Черкаської громад, розташованих в безпосередній близькості від зони бойових дій.

Поліцейські офіцери громади разом із волонтерами доставили гуманітарну допомогу 300 родинам Краматорського району


Поліцейські офіцери громад цілодобово перебувають у контакті з мешканцями та знають все про їхні потреби та життєві обставини. Разом із питаннями безпеки правоохоронці вирішують і гуманітарні.

Протягом одного дня поліцейські спільно з волонтерською організацією з Дніпропетровської області доставили близько 300 продуктових наборів у Миколаївську та Черкаську територіальні громади.

Останніми тижнями питання доставки продовольчих товарів для мешканців Стародубівкі, Піскунівки, Новомиколаївки, Іванівки є особливо гострим. Через постійні обстріли населених пунктів торгові заклади закриті або працюють у дуже обмеженому режимі.
Нагадуємо про те, що у регіоні триває евакуація громадян. Для організації виїзду мешканцям слід звертатись до представників місцевої влади або до поліцейських офіцерів своїх громад.








Краматорське районне управління поліції

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии