Столичні правоохоронці повернули власнику викрадений мотоцикл

Чоловіка, причетного до викрадення транспортного засобу, затримали. Йому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна або без такої.

До поліції надійшло повідомлення про викрадення мотоцикла з автомийки. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Столичні правоохоронці повернули власнику викрадений мотоцикл


Начальник слідчого відділу Дарницького управління поліції Олександр П’ятниківський розповів, що поліцейські поспілкувались з потерпілим і свідками події та встановили причетність до злочину 24-річного киянина, якого у подальшому затримали:

«З’ясувалось, що чоловік працює на автомийці на вулиці Ревуцького, де разом зі знайомим вживали алкоголь. Потім праворушник запропонував другу поїхати з ним на попереднє місце роботи та забрати мотоцикл, який нібито йому належить. Прибувши на місце, чоловік проник до приміщення через незачинений ролет, пошкодив замок запалення та викрав транспортний засіб», - додав правоохоронець.



Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Раніше проблем із законом він не мав.

За даним фактом слідчий Дарницького управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Фігурантові повідомлено про підозру. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии