Озброєні словом і вірою в перемогу: столична поліція діалогу продовжує працювати у посиленому режимі

Зараз основне завдання поліцейських діалогу - роз’яснення населенню обмежень воєнного стану, психологічна та правова допомога, а також взаємодія з представниками Офісу Президента України, Кабінетом Міністрів, Офісом Генерального Прокурора, органами державної влади та місцевого самоврядування.

Озброєні словом і вірою в перемогу: столична поліція діалогу продовжує працювати у посиленому режимі



Співробітники поліції діалогу помітні здалеку. Під яскравими синьо-жовтими жилетами – бронежилети та радіостанції з відеокамерами. Упродовж повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну правоохоронці відділу превентивної комунікації поліції Києва продовжують працювати задля безпеки життя і здоров’я громадян.




До воєнних дій під час несення служби головною зброєю в арсеналі поліцейських були слова та спеціальна психологічна підготовка. Але відтоді, коли російські війська зайшли в Україну – усі діалоги для окупантів закінчилися. Однак, для мешканців столиці сили поліцейських діалогу направлені виключно на вирішення конфліктів мирним шляхом.




Працівники підрозділу пройшли десятки тренінгів з технік ненасильницького спілкування та психологічних аспектів ефективного діалогу. Наразі, правоохоронці спілкуються та допомагають громадянам, які звертаються до працівників державної влади для того, щоб отримати достовірну інформацію, щодо подій, які відбуваються на окупованих російськими військами територіях України. Окрім того, правоохоронці надають психологічну та правову допомогу населенню.



Група поліції діалогу взаємодіє та перебуває на постійному зв’язку з представниками Офісу Президента України, Кабінетом Міністрів, Офісом Генерального Прокурора, всіма міністерствами, відомствами, органами державної влади та місцевого самоврядування України.

Начальник відділу превентивної комунікації Києва Тимур Брикульський розповів, що з перших днів повномасштабного вторгнення росії група поліції діалогу продовжує працювати у посиленому режимі:



«Сподіваюся, що найближчим часом на зміну шолому та бронежилету прийде наша улюблена жилетка поліції діалогу та ми знову зможемо побачити один одного на мирних зібраннях по всій Україні. Висловлюємо подяку усім українцям, які об’єднавшись, довели цілому світу, що Україна – незламна і єдина країна. Разом ми сила, яку ніщо не зломить!».



Відділ комунікації поліції Києва

Мар’яна Тимощук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии