На столичній Оболоні поліцейські затримали чоловіка, котрий до смерті побив свою дружину

Зрозумівши, що жінка померла, правопорушник викликав медиків та правоохоронців. Чоловіка затримано, розпочато досудове розслідування.

До Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що його дружина померла. Прибувши на адресу, поліцейські виявили на підлозі квартири мертву 52-річну жінку. На тілі померлої експерти виявили численні гематоми та синці. Чоловік розповів, що під час спільного розпиття алкогольних напоїв між подружжям виникла чергова сварка. У розпал суперечки фігурант схопив лопату та побив нею дружину, а наступного дня виявив її мертвою.

На столичній Оболоні поліцейські затримали чоловіка, котрий до смерті побив свою дружину


Правоохоронці встановили, що 50-річний киянин разом з дружиною працювали у пункті прийому вторинної сировини. Раніше затриманий до кримінальної відповідальності не притягувався.



Тіло загиблої направлене на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті. Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (1)

добавить комментарий
    1. 1 июня 2020 04:28 SpbPTSFurf1 июня 2020 04:28

      Деньжата под ПТС в Санкт - Петербурге Приедем в оптимальное для вас место для оценивания и заключения соглашения Твердое решение и сумма за 12 мин. Получение наличных средств в течение 50 мин.! Просто и прозрачно. Повышаем сумму денег договора Без лишних справок, страховок и скрытых комиссий Досрочное погашение без взысканий Самый-самый крошечный процент, авансирование до пяти мультов антикредит-спб-птс.рф _________________ восстановить птс РїРѕ утере СЃРїР± антикредит займы деньга СЃРїР± быстро займ РІ СЃРїР± антикредит займы для студентов СЃРїР± ломбарды СЃРїР± займы

      Ответить

Добавить комментарий

показать все комментарии