За добу ворог 30 разів обстріляв Луганщину: поліція документує наслідки

Минулої доби, 14 травня, з різного виду артилерійського озброєння та з використанням авіації російські загарбники 30 разів обстріляли населені пункти Луганщини. Внаслідок обстрілів було поранено місцевих мешканців.

За добу ворог 30 разів обстріляв Луганщину: поліція документує наслідки


Зазнали пошкоджень щонайменше 52 об’єкти інфраструктури міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Новодружеськ, Попасна, Золоте та селищ Білогорівка, Комишуваха, Тошківське, Оріхове, Катеринівка, Троїцьке, Верхньокам’янка та Врубівка.



Постраждали багатоповерхові та приватні будинки, гаражі, технікум, будівля вищого навчального закладу, будівля селищної ради смт. Комишуваха.


Під час обстрілу м. Сєвєродонецьк снаряд потрапив на територію одного з підприємств, через що сталося займання виробничої будівлі. Крім цього, через обстріли та влучання снарядів у місті горіли квартири у багатоквартирних будинках.

Минулої доби на спецлінію 102 надійшло 16 повідомлень про зникнення безвісти громадян та 1 повідомлення щодо незаконного заволодіння автотранспортом. Поліція вживає заходи щодо встановлення місцезнаходження громадян та розшуку зловмисників, які заволоділи автівкою.

Поліцейські продовжують в цілодобовому режимі нести службу, фіксувати наслідки обстрілів, надавати допомогу населенню, здійснювати охорону громадського порядку, патрулювати населені пункти та чергувати на блокпостах.

Відділ комунікації поліції Луганської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии