Керівництво поліції Києва нагородило волонтерів за допомогу українцям

Правоохоронці відзначили волонтерів, котрі цілодобово турбувались про пасажирів Центрального залізничного вокзалу в очікуванні евакуаційних потягів. Окрім цього, цінний подарунок та грамоту отримав начальник залізничного вокзалу, який долучився до допомоги переселенцям.

Вчора, 13 травня, на Центральному залізничному вокзалі столиці керівники Головного управління Національної поліції у м. Києві та колеги з Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, управління поліції охорони у м. Києві, Національної академії внутрішніх справ зустрілись із волонтерами, котрі з перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України допомагали людям, які вимушені були знаходитись у залах очікування пасажирів.

Керівництво поліції Києва нагородило волонтерів за допомогу українцям


За ініціативи поліцейських Києва та сприяння начальника Центрального залізничного вокзалу у період з 6 березня по 29 квітня забезпечено функціонування пункту надання психологічної підтримки та допомоги людям.

Тож правоохоронці вирішили висловили вдячність волонтерам, котрі долучались до допомоги та нагородили їх подяками за свідому і відповідальну громадянську позицію та надану допомогу людям, особливо дітям – мешканцям міст Ірпінь, Буча, Гостомель, Чернігів.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии