Безпека під час воєнного стану: На Київщині відкрили три поліцейські станції 

13 травня запрацювали поліцейські станції у Гірській, Дівичківській та Яготинській територіальних громадах. Відтепер на службу тут заступатимуть офіцери громад, які отримали сертифікати про завершення навчання, помпові рушниці та ключі від службових авто.

Безпека під час воєнного стану: На Київщині відкрили три поліцейські станції 




«Саме в Київській області ворог був вперше вибитий і з ганьбою залишив терени нашого краю. Попри війну, ми все ж продовжуємо створювати заходи безпеки для громадян» - відзначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.



Відтепер поліцейські офіцери громад будуть оберігати та захищати спокій місцевих жителів аби кожен почував себе у безпеці.



«Дякую головам територіальних громад, депутатському корпусу і усім місцевим жителям, які підтримали дану ініціативу. Поліцейські і надалі стоятимуть пліч-о-пліч з громадянами, будуть підтримувати, захищати і допомагати долати труднощі. Я впевнений, що разом у нас все це вийде» - зазначив шеф поліції Київщини.


До Гірської громади входять села Гора, Мартусівка, Ревне та Займище, які обслуговуватиме лейтенант поліції Ярослав Шумко. Поліцейська станція розташована у селі Гора, вул. Центральна, 5.


До Яготинської громади увійшли села Годунівка, Лемешівка, Жоравка, Лозовий Яр, Двірківщина, Червоне та Сулимівка, які обслуговуватиме майор поліції Юрій Чупрун. Саме в селі Годунівка знаходиться поліцейська станція за адресою: вул. Перемоги, 81.


Сьогодні спільними зусиллями правоохоронців та громади зроблено ще один важливий крок до реалізації проєкту, де безпека громадян є основою життя. Відтепер офіцер громади 24/7 забезпечуватиме безпеку та порядок, підвищуючи довіру населення.

Відділ комунікації поліції Київської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии