Слідчі повідомили про підозру жінці, яка привласнила собі мобільний телефон киянина

Потерпілий випадково залишив свій телефон у магазині, однак коли повернувся, то виявилось, що пристрій забрала невідома жінка, представившись його дружиною. У подальшому зловмисниця намагались втекти із ґаджетом, однак її швидко розшукали правоохоронці. За скоєне вона може три роки провести за ґратами.

Під час відпрацювання території Солом’янського району співробітники управління карного розшуку поліції Києва отримали інформацію про те, що у магазині на вулиці Борщагівській невідома привласнила собі мобільний телефон одного із покупців. Оперативники негайно прибули на місце події аби встановити усі обставини злочину.

Слідчі повідомили про підозру жінці, яка привласнила собі мобільний телефон киянина


Поспілкувавшись із чоловіком працівники поліції з’ясували, що потерпілий випадково залишив свій телефон у магазині, а коли згадав одразу зателефонував на втрачений пристрій, який вже знайшли співробітники торгового залу. Розмову між заявником та адміністратором почула правопорушниця, яка представившись його дружиною забрала знахідку.

За описом, який надала співробітниця магазину, поліцейські розшукали зловмисницю та затримали її із речовим доказом у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затримана - мешканка столиці, 1985 року народження, яка вже притягувалась до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та злочину, пов’язаного із незаконним обігом наркотичних речовин.



За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою слідчий Солом’янського управління поліції повідомив фігурантці про підозру у скоєнні злочину , передбаченого ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України – шахрайство, а суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии