На Хмельниччині поліцейські передали гуманітарну допомогу дітям-переселенцям

Працівники відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Хмельницькій області сьогодні відвідали Новоушиччину і передали для дітей з «гарячих» точок, які знайшли тут прихисток, найнеобхідніше: памперси, дитяче харчування, одяг, іграшки, візочки тощо.

На Хмельниччині поліцейські передали гуманітарну допомогу дітям-переселенцям


Загалом Хмельниччина прийняла вже понад 150 тисяч переселенців з областей, де ведуться чи велись активні бойові дії. Тільки невеличка Новоушиччина прихистила 2,5 тисячі осіб. Серед них майже 800 дітей.



— Ці люди втікали від війни в чому були. Часто з якимось одним пакетом чи сумкою. Багато із них втратили житло, транспорт. Тож зараз легше сказати, що їм не потрібно, ніж перераховувати необхідні речі, — говорить Сергій Цимбалюк, начальник відділу ювенальної превенції. — І наше спільне завдання — підтримати та допомогти їм, хто чим може.


Сьогодні поліцейські відвезли до місцевої лікарні дитяче харчування, памперси та інші засоби гігієни, одяг, іграшки, продукти харчування. Звідти їх розподілятимуть усім, хто потребує допомоги.



Більшість цих речей до Хмельницького передали колеги-поліцейські із Польщі. Принагідно дякуємо працівникам відомчого шпиталю в області, які посортували гуманітарний вантаж, що дало можливість розподілити його по категоріях. Нагадаємо, нещодавно хмельницькі поліцейські передали допомогу в психоневрологічний інтернат, який евакуювався з Ізюма.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии