Переховувались від правоохоронних органів: впродовж тижня столичні оперативники розшукали 31 особу

Крім того, розшуківці також продовжують роботу з пошуку безвісно зниклих осіб та встановлення невпізнаних тіл загиблих громадян.

Протягом минулого тижня співробітники управління карного розшуку столичної поліції здійснювали заходи з розшуку осіб, причетних до скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. Відтак викрито та затримано 31 правопорушника, котрі переховувались від органів досудового розслідування, суду та установ виконання покарань.

Переважна більшість серед скоєних правопорушень – розбої, грабежі, квартирні крадіжки, наркозлочини, дорожньо-транспортні пригоди, незаконні заволодіння автотранспортом, умисне тяжке тілесне ушкодження та вбивство через необережність. Максимальне покарання за ці злочини відповідно до Кримінального кодексу України передбачено до десяти років позбавлення волі.

Переховувались від правоохоронних органів: впродовж тижня столичні оперативники розшукали 31 особу


Також, столичні розшуківці продовжують роботу з пошуку безвісно зниклих осіб. До Головного управління Національної поліції у м. Києві впродовж тижня надійшло 81 повідомлення від громадян з проханням розшукати зниклих родичів чи знайомих. З них 69 осіб, серед яких 11 дітей, знайдено та відновлено з ним зв'язок.

Разом з тим, поліцейські здійснюють оперативно-розшукові заходи з виявлення та ідентифікації тіл загиблих внаслідок військового вторгнення російської федерації. Відтак, із 7 зареєстрованих повідомлень 5 осіб вже встановлено.

Робота у вищезазначених напрямкам триватиме й надалі. Тож якщо ви потребуєте допомоги поліції, просимо звертатись на спецлінію за номером 102.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии