«У мене закінчилася їжа, квартира № 403» -, записку з такими словами передали столичним дільничним офіцерам поліції перехожі

Правоохоронці вчасно надали гуманітарну допомогу місцевій мешканці, яка страждає на провали у пам’яті. Жінка від початку війни залишилася без необхідної допомоги, але знайшла спосіб повідомити про свій безпорадний стан.

До дільничних офіцерів Деснянського управління поліції Євгена Шильнікова та Володимира Тимчука звернулися мешканці однієї із багатоповерхівок Деснянського району із повідомленням про те, що їхня 84-річна сусідка потребує допомоги.

«У мене закінчилася їжа, квартира № 403» -, записку з такими словами передали столичним дільничним офіцерам поліції перехожі


Як розповів старший лейтенант поліції Євген Шильніков, кияни принесли правоохоронцям записку, яку скинула зі свого вікна пенсіонерка:

«На папірці було написано лише декілька слів, з яких стало зрозуміло, що жінці немає чого їсти. Ми з напарником негайно прибули за вказаною адресою, прихопивши з собою гуманітарну допомогу та продукти харчування. Ми з’ясували, що бабуся проживає одна і страждає на провали у пам’яті».



Тепер поліцейські періодично навідуються до пані Людмили, аби принести їй необхідні речі та продукти, а також переконатися, що у неї все в порядку. Пенсіонерка вдячна поліцейським за допомогу та спілкування. Натомість правоохоронці дякують небайдужим киянам, чия пильність допомогла врятувати людське життя.



Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии