У столиці оперативники затримали зловмисника, який обікрав автомобіль киянина

Чоловік цеглою розбив скло транспортного засобу та викрав речі водія. Виявилося, що правопорушник раніше судимий за розбійний напад. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

У ході реалізації оперативної інформації працівники карного розшуку затримали чоловіка за крадіжку з автомобіля. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала злочин.

У столиці оперативники затримали зловмисника, який обікрав автомобіль киянина


Тимчасово виконувач обов’язків начальника оперативно-пошукового сектору відділу кримінальної поліції Шевченківського управління поліції Руслан Мангуш розповів, що зловмисник розбив цеглою заднє скло автомобіля і забрав інструменти. Проте поліцейські відразу ж затримали його після вчинення крадіжки:

«Ми встановили особу затриманого, це - 35-річний уродженець Донецької області, який у лютому 2019 року звільнився з в’язниці, де відбував покарання за розбійний напад. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», - додав правоохоронець.



За даним фактом слідчі Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантові оголошено про підозру. Йому загрожує до п’яти років позбавлення.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии