Київські поліцейські встановлюють обставини стрілянини біля станції метро (ОНОВЛЕНО)

У результаті інциденту із застосуванням травматичної і холодної зброї постраждало троє чоловіків, вони госпіталізовані.

Вночі до поліції надійшло повідомлення, що біля станції метро «Голосіївська» виникла сутичка і чути постріли. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції, спецпризначенці, патрульні поліцейські і кінолог.

Правоохоронці поспілкувалися зі свідками та очевидцями і встановили, що між двома групами осіб відбувся конфлікт, під час якого була застосована травматична зброя. Після чого правопорушники порозбігалися. У результаті інциденту госпіталізовано двох чоловіків із вогнепальними пораненнями і одного - із ножовим пораненням ноги. Постраждалим надають необхідну медичну допомогу.
На місці події слідчі вилучили стріляні гільзи, які направили на експертизу. Також із місця вилучено автомобіль «Фольксваген».
За даним фактом слідчими Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до семи років.

Наразі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання усіх учасників події та причини інциденту.

ОНОВЛЕНО станом на 11:20

У рамках досудового розслідування встановлено, що конфлікт у парку виник між представниками «Муніципальної охорони» та приватної охоронної фірми. Правоохоронці під час проведення розшукових заходів встановили кількох активних учасників події: вирішується питання щодо затримання п’ятьох із них (усі вони мають тілесні ушкодження) у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз їм надають необхідну медичну допомогу. На місці також перебувають їхні адвокати.

Окрім того, поліцейські проводять невідкладні слідчі дії, зокрема обшуки. Після встановлення всіх обставин інциденту можлива додаткова кваліфікація події.

Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии