Власникові згорівшого одеського готелю повідомлено про підозру

Йому інкримінують порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинили загибель людей (ст.270 ч.2 ККУ).

Чоловік затриманий в порядку статті 208 КПК, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Наразі інших підозрюваних у кримінальному провадженні немає.

Станом на теперішній час поліцейськими встановлені особи шести загиблих. Двоє з них - жителі Одеської області (хлопець 2002 р.н. та дівчина 2001 р.н.), двоє - кияни (чоловік 1995 р.н. та жінка 1996 р.н.), 58-річний житель Дніпропетровщини та 73-річна громадянка Австралії. Заходи по ідентифікації осіб ще трьох загиблих, серед яких - одна дитина, тривають.

За результатами судово-медичного обстеження причина смерті усіх загиблих - отруєння продуктами горіння. Тому з усіх висунутих першочергових версій події робочою залишається версія про порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.
Нагадаємо, в ніч з 16 на 17 серпня у готелі «Токіо Стар» на вулиці Водопровідній сталася пожежа, в результаті якої дев’ятеро осіб загинули та ще десять були госпіталізовані.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии