На Хмельниччині поліцейські оперативно затримали зловмисника, який пограбував ювелірний магазин

20-річного молодика працівники кримінальної поліції затримали одразу ж після того, як він здав викрадену золоту каблучку у ломбард і прямував на автовокзал, щоб покинути місто.

На Хмельниччині поліцейські оперативно затримали зловмисника, який пограбував ювелірний магазин


Вчора, 16 серпня, близько 11.48 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідомий молодик по проспекту Грушевського в Кам’янці-Подільському пограбував ювелірний магазин.

Як з’ясували поліцейські, що виїхали на місце події, зловмисник під приводом купівлі попросив приміряти золоту чоловічу каблучку вартістю 7300 гривень. А коли продавчиня відволіклась на інших покупців, разом з ювелірним виробом утік з магазину.

Правоохоронці для орієнтування «зняли» зображення грабіжника з камер спостереження і перекрили підходи до всіх можливих місць збуту краденого.

Затримали зловмисника одразу після того, як він здав каблучку до ломбарду і прямував на автовокзал, щоб виїхати з міста у район, де він, власне, і мешкає. У скоєному чоловік зізнався.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років. Наразі слідчі дії тривають.
Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии