У столиці оперативники затримали чоловіка за підозрою у жорстокому вбивстві знайомої

Під час словесної перепалки чоловік схопив ніж і наніс смертельне поранення жінці. Щоби приховати сліди злочину, зловмисник розчленував тіло та викинув його у канал. Розпочато кримінальне провадження.

До Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що у каналі на вулиці Ентузіастів виявили пакети із фрагментами людського тіла. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи головного та територіального управлінь поліції, експерти, кінологи зі службовими собаками.

У столиці оперативники затримали чоловіка за підозрою у жорстокому вбивстві знайомої


Як розповів начальник сектору кримінальної поліції Дніпровського управління поліції Ігор Болва, на березі каналу правоохоронці виявили розчленоване тіло жінки. Працівники поліції встановили, що загиблою є місцева мешканка, 1984 року народження. За два дні до жахливої знахідки про її зникнення повідомила мати загиблої. Тож правоохоронці розпочали пошуки зловмисника.



«Під час проведення оперативно-розшукових заходів ми викрили у скоєні вбивства 38-річного киянина. Як з’ясувалося, напередодні місцева мешканка разом із підозрюваним прийшла до нього додому. Після спільного розпиття спиртних напоїв між ними виникла сварка, під час якої зловмисник схопив ніж і вдарив жінку в голову. Щоби позбавитися від слідів злочину, він у квартирі розчленував тіло, а потім у пакетах виніс частини тіла в канал», – повідомив Ігор Болва.




У помешканні підозрюваного слідчо-оперативна група вилучила ножі, сокиру, ножівку та інші речові докази. Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до управління поліції.



За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии