У Києві правоохоронці викрили чоловіка у торгівлі зброєю та боєприпасами

Слідчі розпочали кримінальне провадження, проведено санкціоновані обшуки, вилучено речові докази. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

У Києві правоохоронці викрили чоловіка у торгівлі зброєю та боєприпасами


Незаконний бізнес фігуранта припинили співробітники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції спільно зі слідчими Шевченківського управління поліції під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №10. У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, поліцейські провели чотири оперативні закупки та санкціоновані обшуки у автомобілі та помешканні зловмисника.



«Під час затримання підозрюваного у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України поліцейські виявили та вилучили в його авто два предмети, ззовні схожі на пістолети, та понад 90 набоїв до них. Речові докази направили на проходження відповідних експертиз», - розповів тимчасово виконувач обов’язків заступника начальника слідчого відділу Шевченківського управління поліції Андрій Цирульніков.

Затриманому повідомлено про підозру за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами. За вказаний злочин передбачене покарання - до семи років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Відділ комунікації поліції Києва

Мар’яна Рева

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии