У Маріуполі поліцейські вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси

Серед вилученого - зброя часів Другої світової війни: 3 гранати Ф-1, гвинтівка, кулемети, газовий пістолет та револьвер, 4 стволи до гвинтівок, пів кілограма вибухової речовини та більше 200 набоїв різного калібру. Все направлено на експертизу.

У Маріуполі поліцейські вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси


Вчора, 14 серпня, оперативники та слідчі Центрального відділу поліції провели санкціонований обшуку будинку місцевого мешканця.

Вилучено 3 корпуси від гранати «Ф1», предмет схожий на гвинтівку, пістолет-кулемет, кулемет «Дягтерева», пістолет «Браунінг», газовий пістолет та револьвер, 4 стволи до гвинтівки, пів кілограма пороху та понад 200 набоїв різного калібру.

Чоловік пояснив, що подорожуючи містами України, він досліджував місця бойових дій. Всю знайдену зброю та боєприпаси віз додому, тим самим наражаючи на небезпеку себе та оточуючих.

Загалом за добу поліцейські Донеччини чотири рази вилучали зброю. У мешканця Вугледару правоохоронці виявили гранату ВОГ, 3 димові шашки та набої. У Селидовому ніж кустарного виробництва зберігав засудженого місцевої виправної колонії. У Слов’янську поліцейські вилучили порох та набої.

За всіма фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.








Відділ комунікації поліції

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии