Столичні поліцейські взяли участь у «Гонці нації - 2019»

Серед понад 2500 учасників поліцейські Києва показали один із найкращих результатів, першими подолавши 10 км траси із більш ніж 25 перешкодами.

Столичні поліцейські взяли участь у «Гонці нації - 2019»


Екстремальні спортивні змагання «Гонка нації - 2019» відбулися на мототрасі Пирогово у Києві. За переможний кубок у складі команди поліції Києва боролися 18 учасників:



«Гонка нації» - це потужне спортивне дійство міжнародного масштабу. Всі учасники змагань мають високий рівень підготовки, конкуренція досить сильна», - наголосив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Києві Віктор Нечитайло.


Учасники команди столичної поліції змагалися у різних категоріях: індивідуальних та командних забігах на дистанціях 3, 5 та 10 км. Але це не звичайний крос, бо ускладнюється він низкою перешкод. Потрібно перенести на плечах колоду, перейти річку, поцілити в «яблучко» списом, піднятися по канату та на круту слизьку гірку тощо. Як зауважив інструктор з особистої безпеки тренінгового центру поліції Києва Іван Чайка, це завдання для витривалих та добре підготовлених:



«Забіг із перешкодами – завдання не з простих. Ці змагання потребують хорошої фізичної підготовки та волі до перемоги. Хоч і було важко, і без травм не обійшлося, але ми всі достойно пройшли випробування. Наші результати вкотре підтвердили, що київські поліцейські – одні із найкраще підготовлених», - підкреслив правоохоронець.




Поліцейські зізнаються, додаткових тренувань не проводили, оскільки кожен правоохоронець завжди має бути у чудовій фізичній формі:



«Ми тренуємося щодня по декілька годин, тож спеціальної підготовки для цих змагань не проводили. Ми завжди готові до будь-яких фізичних випробувань. І, звісно, налаштувалися на перемогу», - зізнався начальник управління "Корпусу оперативно-раптової дії" ГУНП у м. Києві Сергій Даценко.



Відповідно до офіційних результатів змагань, дистанцію у 10 км траси із більш ніж 25 перешкодами команда столичного КОРДу подолала першою, а в індивідуальному забігу на цій же трасі третім фінішував спецпризначинець Олександр Варгатий.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии