Дільничні офіцери поліції знайшли бабусю, яка блукала вулицями Києва

76-річна мешканка Троєщини забула, де проживає та понад дві доби провела на вулиці. Завдяки діям правоохоронців жінка наразі перебуває вдома.

Під час патрулювання території Лісового масиву Деснянського району столиці дільничні офіцери поліції помітили літню жінку, яка розгублено себе поводила та дуже замерзла. Правоохоронці запросили бабусю до службового автомобіля та почали встановлювати її анкетні дані.

Дільничні офіцери поліції знайшли бабусю, яка блукала вулицями Києва


Як розповів інспектор відділу превенції Деснянського управління поліції Джахангір Рзазаде, 76-річна жінка близько двох діб не ночувала вдома:

«Бабуся розповіла, що загубилася та не пам’ятає, де проживає. Ми з моїм напарником Максимом Мойсієнком встановили її паспортні дані та з’ясували, що жінка мешкає у будинку на проспекті Маяковського. Від медичної допомоги вона відмовилася, тож ми відвезли її за адресою реєстрації та передали родичам. Наразі її життю та здоров’ю нічого не загрожує».

Пенсіонерка та її близькі подякували поліцейським за допомогу, а правоохоронці натомість провели профілактичну бесіду з її родичами та надали рекомендації щодо того, як уникнути таких випадків у подальшому.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии