Поліцейські вилучили у двох столичних наркозбувачів «товару» на 2 мільйони гривень

Чоловіки збували заборонені речовини через «закладки». Своїм клієнтами вони пропонували кокаїн, екстазі, ЛСД та інші види наркотиків і психотропів. Їм уже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Оперативники столичного управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими Дарницького управління поліції в ході реалізації оперативної інформації затримали двох місцевих мешканців, які займалися збутом наркотиків та психотропів через «закладки».

Поліцейські вилучили у двох столичних наркозбувачів «товару» на 2 мільйони гривень


Поліцейські встановили, що дилери отримували оптові партії наркотичних засобів та психотропних речовин. «Товар» вони розфасовували по дозах в орендованій квартирі, яку обладнали під склад та фасувальний цех. Надалі готові «закладки» розклади на території столиці.



Правоохоронці затримали фігурантів, коли вони їхали робити чергову партію «закладок». Під час обшуку в їх автомобілі та орендованій квартирі поліцейські вилучили понад шість кілограмів наркотиків та психотропів, серед яких: кокаїн, амфетамін, канабіс, «Альфа PVP», псилоцибінові гриби, а також п’ять тисяч пігулок «екстазі» та понад тисячу марок «ЛСД». За попередніми підрахунками, сума вилучених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку складає близько 2 мільйони гривень.



Слідчі вже повідомили наркодилерам про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. А суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави: 21-річному – 340 500 гривень, 25-річному – 181 600 гривень відповідно. Також вирішується питання щодо накладення арешту на автомобіль та інше майно фігурантів.



За вчинене їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Дарницька окружна прокуратура м. Києва.
Департамент боротьби з наркозлочинністю

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии