«Я добре знаю потреби своєї громади, адже сам народився та виріс тут», - говорить поліцейський офіцер громади Одещини Андрій Бондаренко

Він працював дільничним у Подільському районі, а після того, як пройшов навчання у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади», став «шерифом» Гольмянського старостату Балтської ОТГ.

[/b]

Він знає майже всіх його жителів, і якщо в якомусь з населених пунктів з'являється нова людина, одразу прагне з нею познайомитися. Офіцер тримає зв’язок з громадянами і завдяки цьому завжди в курсі всіх місцевих справ.

«Сучасні засоби зв'язку дозволяють контактувати цілодобово: у кожному з восьми населених пунктів у мене є помічники, з якими я створив групи у месенджері. Вони у будь-яку мить можуть надіслати мені повідомлення про події, що відбуваються в їхніх селах. Це дозволяє мені оперативно реагувати та планувати робочий час», – розповідає Андрій Бондаренко.

Переважна більшість жителів – це люди похилого віку, які потребують посиленої уваги. Поліцейський спілкується з ними особисто та підтримує постійний зв'язок із соціальними працівниками, спеціалістами старостату і сусідами своїх підопічних, щоб у разі потреби якнайшвидше прийти на допомогу.



Громадяни, які порушили норми чинного законодавства, теж у зоні посиленої уваги правоохоронця, якого селяни за звичкою звуть дільничним. Але на відміну від дільничного, він проживає на території громади, добре знає та розуміє потреби її жителів: кому потрібна турбота, кому підтримка, а кому – додатковий нагляд та профілактичні бесіди. Зв’язатися з Андрієм Бондаренко можна цілодобово за номером (380) 67 58 554 32, а офіс поліцейського офіцера громади знаходиться у селі Гольма, по вулиці Шевченко 98/1.

За підтримки місцевої влади та громади його обладнали всім необхідним для роботи - кабінетом, приміщенням для відвідувачів з дітьми, кімнатою відпочинку. Незабаром Андрій Бондаренко отримає службовий автомобіль - це дозволить йому ще швидше реагувати на виклики громадян.



Керівник відділення поліції №1 Подільського районного управління поліції Олег Швець характеризує підлеглого як відповідального та наполегливого працівника, який не шкодує власного часу, щоб допомогти громадянам. Головний його принцип – не допустити скоєння злочину. Але якщо той стався, правоохоронець докладає максимум зусиль для встановлення правопорушника і притягнення його до відповідальності.

«Я не можу працювати погано, адже тут живуть мої рідні – мама, дружина, дитина, друзі та знайомі, і я не можу їх осоромити. Я опікуюся жителями громади як своєю сім’єю і якщо односельці висловлюють мені зауваження чи побажання, обов'язково беру їх до уваги. Я вдячний їм за підтримку і за те, що допомагають гідно нести службу», - говорить Андрій Бондаренко.

[b]Відділення поліції № 1

Подільського районного управління поліції

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии