У Києві оперативники затримали іноземця за квартирну крадіжку та угон автомобіля

Скориставшись відчиненим вікном на першому поверсі, зловмисник проник до оселі, викрав сумку з грошима та ключі від автомобіля. Правоохоронці оперативно затримали крадія на одній із вулиць району. Розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Дніпровського управління поліції з повідомленням про крадіжку з квартири та зникнення автівки звернувся 53-річний місцевий мешканець. На вулицю Андрія Малишка виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію.

У Києві оперативники затримали іноземця за квартирну крадіжку та угон автомобіля


Як розповів тимчасово виконувач обов'язків начальника Дніпровського управління поліції Андрій Пасічник, прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що до квартири зловмисник потрапив через відчинене вікно на першому поверсі. З оселі невідомий викрав сумку з грошима та ключі від автомобіля. Потерпілий додав, що транспортний засіб був припаркований біля будинку.



"У ході відпрацювання спільно із оперативниками столичного главку чоловіка затримали на одній із вулиць району, де він залишив автівку . Ним виявився 37-річний уродженець іншої держави. На даний час перебуває у розшуку за крадіжку та незаконне поводження зі зброєю",- додав Андрій Пасічник.

Наразі автівки повернули законному власнику, а зловмисника доставили до управління поліції, де з ним спілкуються слідчі. Фігуранта обґрунтовано підозрюють у вчиненні п'яти аналогічних злочинів на території Дніпровського району.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва
Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии