Столичні правоохоронці гідно представили свої команди на спортивних змаганнях «Гонка Нації - 2019»

Серед понад 2500 учасників поліцейські Києва показали один із найкращих результатів, першими подолавши 10 км траси із більш ніж 25 перешкодами.

Столичні правоохоронці гідно представили свої команди на спортивних змаганнях «Гонка Нації - 2019»


Екстремальні спортивні змагання «Гонка Нації - 2019» відбулися на мототрасі Пирогово у Києві. За переможний кубок у складі команди поліції Києва боролися 18 учасників:



«Гонка Нації» - це потужне спортивне дійство міжнародного масштабу. Всі учасники змагань мають високий рівень підготовки, конкуренція досить сильна», - наголосив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Києві Віктор Нечитайло.


Учасники команди столичної поліції змагалися у різних категоріях: індивідуальних та командних забігах на дистанціях 3, 5 та 10 км. Але це не звичайний крос, бо ускладнюється він низкою перешкод. Потрібно перенести на плечах колоду, перейти річку, поцілити в «яблучко» списом, піднятися по канату та на круту слизьку гірку тощо. Як зауважив інструктор з особистої безпеки тренінгового центру поліції Києва Іван Чайка, це завдання для витривалих та добре підготовлених:



«Забіг із перешкодами – завдання не із простих. Ці змагання потребують хорошої фізичної підготовки та волі до перемоги. Хоч і було важко, і без травм не обійшлося, але ми всі достойно пройшли випробування. Наші результати вкотре підтвердили, що київські поліцейські – одні із найкраще підготовлених», - підкреслив правоохоронець.



Команду столичних працівників поліції було легко вирізнити серед інших не лише за одними із найкращих показників. Керівництво потурбувалося, аби поліцейські - учасники змагань були одягнені у фірмову форму патріотичних жовто-синіх кольорів із надписом POLICE Of KYIV.



Поліцейські зізнаються, додаткових тренувань не проводили, оскільки кожен правоохоронець завжди має бути у чудовій фізичній формі:



«Ми тренуємося щодня по декілька годин, тож спеціальної підготовки для цих змагань не проводили. Ми завжди готові до будь-яких фізичних випробувань. І, звісно, налаштувалися на перемогу», - зізнався начальник управління "Корпусу оперативно-раптової дії" ГУНП у м. Києві Сергій Даценко.



Відповідно до офіційних результатів змагань, дистанцію у 10 км траси із більш ніж 25 перешкодами команда столичного КОРДу подолала першою, а в індивідуальному забігу на цій же трасі третім фінішував спецпризначинець Олександр Варгатий.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии