Ювенальні поліцейські нагадали дітям правила поводження на воді

Участь у цій ознайомчій екскурсії взяли діти, чиї родини опинилися у складних життєвих обставинах. Крім того, працівники поліції продемонстрували підліткам навички порятунку людей на воді, а також організували прогулянку на катері та подарували солодкі подарунки.

Ювенальні поліцейські нагадали дітям правила поводження на воді


Сьогодні, 9 серпня, співробітники Управління ювенальної превенції Нацполіції та Управління організації діяльності підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки організували для дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, ознайомчу екскурсію до столичного підрозділу водної поліції.





Під час зустрічі з дітьми поліцейські нагадали їм основні правила безпечної поведінки на воді та біля водоймищ. Також малеча дізналась про роботу водної поліції, зокрема – як працює техніка, що перебуває на оснащенні «водних» поліцейських. Крім того свою роботу дітям продемонстрував пляжний патруль: поліцейські показали, як вони рятують людей та які засоби для цього використовують.





Наприкінці правоохоронці організували для дітей прогулянку на катері і подарували солодкі подарунки. А щоб дітлахи краще пам’ятали правила безпеки, їм роздали брошурки з основними правилами безпечної поведінки на воді.





Департамент комунікації Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии