У Департаменті поліції охорони підбили підсумки роботи за перше півріччя 2019 року

Протягом звітного періоду органи поліції охорони забезпечили охорону понад 138 тисяч об’єктів усіх форм власності та близько 224 тисячі приміщень з майном громадян. Тому нам необхідно міцно закріпити в поточному році позицій щодо довіри громадян та чіткої реалізації пріоритетних завдань у діяльності, – наголосив начальник Департаменту поліції охорони полковник поліції Олександр Гаврилюк.

У Департаменті поліції охорони підбили підсумки роботи за перше півріччя 2019 року
Керівники Департаменту поліції охорони спільно з начальниками територіальних органів поліції охорони узагальнили роботу за основними напрямами службової та фінансово-господарської діяльності протягом першого півріччя 2019 року.

Суспільство чекає якісного поліцейського сервісу, і поліція охорони зробила вагомий внесок у його покращенням. У поточному році органи поліції охорони брали безпосередню участь у загальнодержавних оперативно-профілактичних операціях Національної поліції.

На скоєні правопорушення в обласних центрах і невеликих населених пунктах оперативно реагують 431 наряд поліції охорони. З початку року нарядами поліції охорони здійснено більше72 тисяч виїздів на повідомлення за спецлінією «102».

Підрозділи поліції охорони взяли активну участь у забезпеченні порядку та безпеки громадян під час проведення 500 масових заходів, які проходили на території держави.

У тому числі – вибори Президента України та дострокові вибори народних депутатів України. До забезпечення публічної безпеки протягом першого півріччя залучалося понад 10 тисяч працівників поліції охорони.
- Не втрачається довіра громадян до якості послуг, які надають підрозділи поліції охорони. У першому півріччі додатково довірили своє майно та безпеку майже 10 тисяч приватних і державних інституцій та близько 11 тисяч фізичних осіб, - зазначив начальник Департаменту поліції охорони полковник поліції Олександр Гаврилюк.



Зокрема, забезпечено охорону понад 138 тисяч об’єктів усіх форм власності та близько 224 тисячі приміщень з майном громадян. Здійснено близько 202 тисяч виїздів на сигнали «Тривога» з охоронюваних об’єктів та помешкань громадян.

Органи поліції охорони постійно працюють над підвищенням професійного рівня своїх працівників. У рамках загальної програми професійної підготовки в системі поліції забезпечено навчання майже 2 тисячі працівників поліції охорони.

Як результат – здобуття високих досягнень із службово-прикладних видів спорту серед підрозділів Національної поліції та інших правоохоронних органів. Так, Управління з фізичної безпеки у місті Києві та Київської області вибороли найвищі призові місця у змаганнях Всеукраїнського чемпіонату Національної поліції з практичної стрільби.

У підсумку, протягом першого кварталу 2019 року найкраще спрацювали колективи Управління поліції охорони в Одеській області (I місце), Управління поліції охорони в Тернопільській області (II місце), Управління поліції охорони в м.Києві області (III місце).



Департамент поліції охорони

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии