У Києві слідчі повідомили про підозру трьом хлопцям за хуліганські дії відносно пенсіонерки

Хлопець направив в бік бабусі предмет, схожий на пістолет. Дії порушника знімав на мобільний телефон його товариш, а відеозапис у подальшому був опублікований на сторінці фігуранта. Зловмисникам загрожує до чотирьох років тюремного ув’язнення.

Нагадаємо, що під час моніторингу мережі Інтернет в одному із телеграм-каналів правоохоронці виявили відео, у якому двоє хлопців знущаються над літньою жінкою, направляючи на неї предмет, схожий на пістолет. Поліцейські зареєстрували дану подію та розпочали встановлення осіб порушників.
Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що подія сталась у квартирі на вулиці Героїв Дніпра. Двоє хлопців під час гостювання у свого друга вирішили заради розваги познущатись над 76-річною хворою бабусею, яка самостійно пересуватись не може. Для цього, один із них взяв предмет, схожий на пістолет та направив його в бік бабусі. Його товариш в цей час знімав все на мобільний телефон, а у подальшому цей відео запис був опублікований сторінці фігуранта в соціальній мережі.

У Києві слідчі повідомили про підозру трьом хлопцям за хуліганські дії відносно пенсіонерки


Слідчі Оболоноського управління поліції повідомили усім трьом хлопцям, 2001, 2002 та 2003 року народження про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии